Начало » СТАНДАРТЕН ЦИПАП (CPAP SmartFlex)

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: АПАРАТ И МАСКА

520.00 €
КОД: DV53SE-P  Наличност: На склад 
В стандартния ципап апарат-плюс (CPAP) вие разполагате не само с интегрираната система Смарт код за проследяване на терапията, но и последната генерация за облекчено дишане Смарт Флекс (Smart Flex).
Уредът разполага с възможност за регулиране кривата на въздушната вълна при системата на облекчено дишане (Смарт Флекс)- Flow Rounding.
Закръгляването на вълната (Flow Rounding) е функция, която променя наклона на натиск на вълната, по време на прехода вдишване и издишване. Това дава възможност за плавен преход и вероятностите за събуждане на пациента по време на сън са значително намелени.
Има 5 нива на закръгляване на потока от ниво 1, който има най-стръмните склонове и по-бърз преход, до ниво 5, който разполага с нежни склонове и най-бавен преход. Тези настройки се извършват за постигане на оптимален комфорт на пациента.
Стандартният ципап апарат-плюс (CPAP) е еднакво подходящ, както за домашно, така и за ефективно болнично лечение на обструктивна сънна апнея (ОSА). Неговият изключително здрав, ергономичен дизайн, малкият му размер и възможността да работи с 12 V (на акумулатор) го прави вашия идеален спътник.
Както при всички ципап устройства от модерното семейство, по ваш избор, можете да добавите и овлажнител с топъл въздух за допълнителен комфорт.
Предимствата на стандартния Ципап–плюс са:
+ Уред изцяло конструиран и произведен в САЩ.
+ С най-малка повърхност от всички водещи ципап устройства, с отопляем овлажнител, който може да интегрирате в общата система.
+ Сред най-тихите ципап апарати, които може да намерите на пазара – по-малко от 26 децибела.
+ Интегрирана система Смарт код за проследяване и контрол на терапията.
+ Въздушната тръба за пациента излиза от задната част на апарата за удобство и подобряване на външния вид.
+ Голяма противо-плъзгаща подложка на дъното на апарата, за свеждане до минимум движението върху гладки повърхности при ползване.
+ Ципап апаратът може да работи на 12 V ток, от акумулатор.
+ Автоматично превключване на захранването от 100 - 240 V и 50 - 60 Hz и автоматична компенсация на надморската височина от 0 до 2750 m.
+ Включен във всеки ципап апарат функция Смарт кодът (SmartCode) ви позволява да проследявате вашата терапия.
+ Голям LCD дисплей с осветление и изключително лесно за работа от пациента меню.
+ Автоматично включване/изключване.
+ Комфортна функция за забавено стартиране от 0 до 45 минути.
+ Гаранция: 2 години на апарата.

-----------------------------------------------
Упътване за експлоатация